Hengittävät Rakennusmateriaalit
Osoitteemme 1.8.2022 alkaen Korpirannantie 99, avoinna sopimuksen mukaan, soita 0400537171

paavo_pitumivuorauspaperi_loimaan_rakennuseriste_1024x380

Paavo Bitumivuorauspaperi

Paavo Bitumivuorauspaperi on edullinen tuulensuoja, joka soveltuu kaikkeen rakentamiseen. Bitumivuorauspaperi estää ilmatiiviinä viraukset eristetilaan, mutta hengittävyytensä vuoksi sallii rakenteiden kuivumisen ulospäin.

Paavo Bitumivuorauskreppi

Paavo Bitumivuorauskreppi on joustava tuulensuoja. Bitumivuorauskreppiä käytetään muun muassa vaikeissa rakenteissa tai paikoissa, jossa rakenne saattaa elää. Bitumivuorauspaperi estää ilmatiiviinä viraukset eristetilaan, mutta hengittävyytensä vuoksi sallii rakenteiden kuivumisen ulospäin.

Paavo Alumiinieristyspaperi

Paavo Alumiinieristyspaperi on ilma- ja höyrytiivis kolmikerroslaminaatti. Se asennetaan lämmöneristeen sisäpintaan. Alumiinieristyspaperia suositellaan käytettäväksi esim. saunojen höyrysuluksi.

Paavo Pinkopahvi

Paavo Pinkopahvi on perinteinen sisäverhousmateriaalia, joka soveltuu seinien ja kattojen verhoukseen. Pinkopahvin avulla saa tasaisen seinäpinnan, joka voidaan maalata ja tapetoida. Soveltuu erinomaisesti peruskorjaukseen.

Paavo Ilmansulkupaperi

Paavo Ilmansulkupaperi on verkkovahvistettu ilmansulkupaperi ilmansuluksi rakenteiden lämpimälle puolelle. Omaa erittäin hyvän repäisylujuuden, mikä takaa nopean ja turvallisen asentamisen myös yläpohjarakenteissa.

Paavo Perinneilmansulkupaperi

Paavo Perinneilmansulkupaperi on hengittävä ja täysin muoviton ilmansulkupaperi. Soveltuu erinomaisesti perinteiseen rakentamiseen ja remontointiin. Päästää läpi rakenteisiin mahdollisesti tulevan kosteuden,  mutta estää vedon.

Paavo perinnerakentajan ilmansulku